Danmark

Det finnes så veldig mange fine land å dra på ferie til. I Norge setter vi ofte pris på et land over så mange andre fordi vi har vært mye eksponert mot dette landet gjennom TV og fjernsyn. Det kan være så mye bra som kommer ut av dette landet selv om det kanskje kan være litt kjedelig av og til om man forventer seg helt sprøe ting. Danmark har alt det man trenger som en nordmann på tur i Danmark. Det finnes mye god mat, godt drikke og best av alt mange fine strender.

Skal du på båttur til Danmark kan det løses på flere måter. Du kan starte med å ta ferjen som går til Danmark. Det går ganske mange ferjer til Danmark fordi det er så mange som vil dra dit. Du kan også ta en vanlig båt. Hvor lang tid dette tar spørs veldig på hvor lang tid du har til å bruke på turen. Har du en liten båt kan det ta ganske mange timer. Du kan også ro, eller så kan du ta en veldig rask båt, hvor det da ikke tar mer enn en kort time til Danmark.

Det finnes så mye som kan ses når du er i Danmark med familie. Har du med deg båten selv så kan du fiske og du kan leke i sjøen. Danmark har også veldig varmt vann så det er ikke noe problem å kose seg med å svømme i sjøen der og da. Når du er på tur med andre kan det være greit å ikke være for gal, da det også kan gå for langt.

Da alkohol er billigere i Danmark enn i Norge kan det fortsatt være greit å styre seg litt. Når Nordmenn er på tur er det mange som gjerne vil ta seg et ekstra glass

når de kan. Dette er ikke så smart da det fort kan bli for mye. Du må huske at båt er noe som kjøres og som er farlig for alle andre. Du må derfor være forsiktig å ta

det med ro. Kjører du selv må du passe på at du kan kjøre resten av turen. Det beste er å ikke kjøre om du skal drikke alkohol. Da slipper du alt slikt.