England

England er et flott land som skaper ro og fred på en måte som ikke skader noen. Når vi i Norge tenker på ferie og båt kan det være lett å tenke på at det kunne vært veldig deilig å ta seg en ferie akkurat når det passer en i båten. Det er ofte ganske lett i Norge. Vi har hav overalt og vi har en kultur for å bruke dette havet på en slik måte at vi har ro og at vi har fred.

I England er det også mye hav og det er derfor interessant å observere at havet i England brukes veldig mye. Selv om havet brukes mye i England brukes også kanaler ganske mye. Dette er en morsom måte å ta seg en tur på. Når du er på tur med

båt i kanalen kan det være greit å huske på at man flyter sakte men sikkert igjennom England sine landeområder. Det er en fin reise som er ganske morsom å ta for å nyte landskapet.

Når du flyter igjennom England sitt landskap er det smart å droppe vekkerklokken. Ingen kommer til å bry deg, men det er også en fin måte å slappe av på og legge seg bakover. Nyt været, når det er fint, og nyt måten folk hilser på deg. Du er den personen som trenger ferien og folk vet dette.

Skal du på en båttur i engelske kanaler kan det være greit å ha en kaptein som vet hva han gjør. Erfaring er en god måte å komme seg igjennom ferien på og den beste måten å slippe noe som helst stress med måten vi alle liker å reise på.

mts_magxp