Svart treningstights som en del av din båtuniform

Hvis du er glad i å være på båten, men også vil se stilig og sporty ut, kan du vurdere å bruke en svart treningstights som en del av din båtuniform i dag. En svart treningstights er et allsidig plagg som passer til mange anledninger, og som har mange fordeler for deg som liker å være aktiv på sjøen. Her er noen tips til hvordan du kan bruke en svart treningstights som en del av din båtuniform.

Velg en treningstights som er komfortabel og funksjonell

Det første du bør tenke på når du skal velge en treningstights til båtlivet, er at den skal være komfortabel og funksjonell. Du vil ikke ha en treningstights som er for stram, for løs, for varm eller for kald. Du vil ha en treningstights som sitter godt på kroppen, som puster og som tørker fort hvis den blir våt. Du vil også ha en treningstights som har lommer eller andre praktiske detaljer, slik at du kan oppbevare nøkler, mobil eller annet du trenger på båten.

Kombiner treningstightsen med andre plagg som passer til båtlivet

Det neste du bør tenke på når du skal bruke en svart treningstights som en del av din båtuniform, er hvordan du kombinerer den med andre plagg som passer til båtlivet. Du kan for eksempel velge å bruke:

  • En vindjakke eller en regnjakke over treningstightsen hvis det er kaldt eller vått
  • En t-skjorte eller en genser under treningstightsen hvis det er varmt eller solrikt
  • Et skjerf eller et pannebånd rundt halsen eller hodet hvis det er vindfullt eller kjølig
  • Et par joggesko eller et par seilersko på føttene hvis du skal gå i land eller være aktiv på dekk
mts_magxp