Underholdning på båttur

Det er mye gøy å gjøre på en båt, men om man skal ut på en båttur, spesielt med små barn så er det greit å ha litt underholdning med seg. De kan kjede seg raskt på en begrenset plass, så om du ønsker å ha en fin og komfortabel tur bør du ta noen forholdsregler. Det er alltid greit å ha med seg en telefon på turen, slik at man kan ha noen videoer som de små kan se på. Om ikke annet så distraheres de av det for en stakket stund. Og du vet i det minste hvor du har de på båten.

Det er greit å ha beskyttelse til telefonen, da barn har for vane å miste de i bakken og knuse skjermene. Man kan kjøpe deksel til iPhone XR som gjør den jobben. Det er noe en bør gjøre, fordi det kan hjelpe deg. Spesielt til nyere telefoner som tåler vann litt mer enn de eldre. Da er det jo smart å ha en dobbelt beskyttelse. Det kommer selvfølgelig også litt an på hva slags båt man er på. Er det et liten privatbåt, så er man sannsynligvis ikke så lenge ute på vannet at det gjør noe.

Tar du ferja til Tyskland derimot, så stiller det jo seg raskt litt annerledes. Selv om slike båtturer ofte er fylt til randen med ting å gjøre, så kjeder barn seg ganske raskt. De store cruisene har jo i dag blitt nesten som byer, hvor man bortimot glemmer at man faktisk er på en båt. Det er fascinerende hvor langt man har kommet, og de typene av båter som vi tenker på seiler naturligvis rundt hele verden. Da er det også klart at man lager noe som kan underholde folk. Det gjelder jo ikke bare for barn, så klart. Voksne kan kjede seg ganske raskt, og da man lager båter som nesten er som byer, så betyr det at mye av underholdningstilbudet ser ut som det du finner på land. Det betyr nattklubber, casinoer, strippeklubber og slike ting. Du kan jo til og med se de nyeste filmene som kommer ut på kino, mens du er ute til havs. Det er jo fascinerende om ikke annet, selv om det ikke er så spektakulært lenger som man skulle tro.

Det at man har badeland på båter virker litt kontraintuitivt, fordi båter er i vann, men det er en ganske spesiell opplevelse. Om du noen gang får muligheten til erfare slike ting så bør du virkelig det. Det er noe en sent kommer til å glemme og man blir mange erfaringer rikere. Det å reise med båt er en luksus mer enn en nødvendighet i dag, så hvorfor ikke utnytte muligheten.

mts_magxp