Vær skikkelig havfrue i sommer – innred huset som du vil

Av og til er det lurt å holde ting fra hverandre og ikke blande alt sammen. Det gjelder også for dem som elsker å tilbringe sommeren på havet. Vær heller en skikkelig matros på sommeren, og la inspirasjonen komme til gode når du skal pusse opp.

Vil du ha gode tips til tapeter og interiør, så bør du lese videre her. Noter deg gjerne nettsiden på nettbrett og les mer på seilbåten, slik at du drømme om hvordan du vil ha det hjemme. En nettbutikk kalt Familietapeter har nemlig alt av tapet i forskjellige farger du trenger for å pynte veggene dine.

Bare se på dette.

Dahlia Garden

Det er vel ingenting mer fjernt fra båtlivet enn en blomsterhage. Her bugner det av alle verdens farger, akkurat som om de skulle komme ut av et prisme du har dekorert med. Denne tapeten er en retro tapet med vakre blomster i alle mulige farger.

Denne dynamikken gjør at du kan føle deg vel hjemme, og i ekstase når du feriere på sjøen med familie og venner.

Nocturne

Det er vel lite som minner deg om båtene dine når du legger på en tapet med Nocturne mønsteret. Denne flotte tapeten har også en blomstrende eng på seg, men fargen er ganske unik, nemlig rosa.

Hvordan kan du finne roen i denne tapeten. Kanskje pynte soverommene med dem og finne en dempende ro du ikke får ellers.

Rabarber

Rabarber minner overhodet ikke om sjølivet du opplever på sommeren. Med denne tapeten får du en blomstrende vegg med mange sterke farger og kontraster. Det var altså blomster du trengte mer av i ditt hjem.

Hvorfor du bør vurdere Familietapeter

Vi ville ikke bare fortelle om den flotte nettbutikken med tapeter i forskjellige farger, men også at de har et lagersalg med opptil 33% rabatt. Og det er ikke vanskelig å velge, fordi du søker bare på de temaene du vil og dermed snevres søket ditt inn.

Om du vil ta våre tips eller fylle huset ditt med asurblå tapeter, så har Familietapeter alt til en rimeligere penge.

mts_magxp