Tips til den perfekte båtfest

Noen ganger er du kanskje ute etter å holde en fest litt utenom det vanlige. Ordinære hjemmefester eller å gå ut på bar kan være vel og bra, men en gang iblant er det fint med litt variasjon, og da er en båtfest perfekt. Her finner du derfor noen gode tips til hvordan du kan holde tidenes beste båtfest.

Velg et tema

Få ting slår an mer enn en ordentlig temafest. Her får man mulighet til å virkelig kle seg ut og føle seg som et barn igjen, og kanskje også gå inn i en rolle om man ønsker det. Det kan selvfølgelig virke litt overveldende å arrangere en temafest dersom du ikke engang vet hvor du skal starte. Heldigvis har partyking.no alt du trenger av både dekor og kostymer, så det er bare å slå seg løs.

Husk på sikkerheten

På fest er det fort at man blir litt i overkant vågal, noe som fort kan få alvorlige konsekvenser. Det er derfor utrolig viktig å prioritere sikkerheten dersom man skal arrangere en båtfest. Forsikre deg om at det finnes førstehjelpsskrin om bord, i tillegg til nok redningsvester til alle gjestene. Sørg også for å ha en dyktig person til å styre båten dersom dere skal bevege dere vekk fra brygga. Slik unngår dere å gå på grunn eller å på andre måter være en fare for dere selv eller andre.

God mat og musikk

Som på enhver fest er deilig mat og hipp musikk alfa og omega. Ved å sørge for at gjestene dine er mette og at musikken over anlegget er god, kan du være sikker på at stemningen forblir på topp. Dansen og praten vil flyte lett og du kan lene deg tilbake og slappe av, for nå går festen av seg selv.

Det er altså ikke så mye som skal til for å arrangere den perfekte båtfest, så hva er det du venter på? Med disse tipsene er du allerede godt på vei mot en fest gjestene dine sent vil glemme, så det er bare å sette i gang med planleggingen.

mts_magxp