Fiskebåter

Det finnes båter for så mangt. Om du liker å fiske så burde du få deg en fiskebåt. Hva som er en fiskebåt er et godt spørsmål i seg selv. Det finnes en egen internettside som heter

fiskebåt, men den handler egentlig om hvordan havfiske foregår og er en lobbyorganisasjon for den. Når vi snakker om fiske er det greit å først starte med hva du skal fiske etter og hva du skal bruke fisken til. Skal du fiske etter torsk er det veldig spennende. Du må bestemme deg for om du skal fiske så mye torsk du kan eller om du skal fiske etter så mye torsk som du trenger.

Skal du drive med kommersiell fiske så er det greit å sette seg inn i dette. Her snakker vi da om et behov for lisens og annen autorisasjon for å drive med fiske til havs. Denne vil spesifisere hvor mye fisk du får lov til å fiske. Når du har funnet ut at du vil fiske så mye fisk du bare kan må du også ha en båt som kan gjøre denne jobben. Det vil avhenge veldig av hvor mye fisk du får fange og hvor stor båt du skaffer deg. Når du har løst dette vil du kunne sette igang og fiske samtidig som du også må komme deg i gang med andre ting som å finne ut hvor du skal levere fisken.

Alt om fiskebåt er ganske spennende. Du må sette deg inn i en industri samtidig som du må sette deg inn i hvordan selve yrket fungerer. Det er ikke som andre yrker hvor trenger å finne ut en ting, men her må du kunne navigere en båt, finne fisken for deretter bruke rett utstyr til å fange den. I så måte kan det virke ganske komplisert og ganske tidkrevende. Det er det også, og det er derfor at det lønner seg å bli fisker. Liker du yrket så er det mye penger å hente på å fiske etter fisk. Når du er sulten kan du også spise fisk. Ikke noe er så godt som fisk man har fisket selv. Har du med litt kjøtt i tillegg som bacon eller annet godt får du en fisk som smaker veldig godt.

mts_magxp