Jaktbåt

Det er viktig å komme seg ut på havet for å føle seg vel og for å være med på ting som virkelig er gøy og som også er artig å være med på. Når du reiser med det som passer deg best er det viktig å ha det som også er best praktisk. Skal du på havet er det mye forskjellig man kan bedrive tiden med. Enn så lenge er det også begrensninger på hva som passer best og på hva som er best for både deg og de som er med deg. Om det skulle være vanskelig å gjøre det som man har kommet for å gjøre kan det hende at det finnes andre løsninger enn det å være på havet.

Er du på havet så er det viktig å komme seg i gang med oppgavene før været blir dårlig. Koser man seg så må man kose seg, jakter man så må man jakte og fisker man så må man fiske. Jakt til havs er veldig spennende. Det finnes veldig mange fine jaktmuligheter fra båt. Du kan jakte på dyr og du kan jakte på fisk. Fisk er mest vanlig å fiske, men du kan også jakte på større fisk, hvor det er mest vanlig og snakke om fangst eller jakt av for eksempel dyr som hval.

Det finnes egne båter for jakt, disse kalles jaktbåter og har vært i spill i mange år. Om du liker å jakte kan det være greit å få seg en vaktbåt. En av tingene som er viktig når man jakter fra båt er om du har plass til å jakte på den måten du ønsker å jakte. Jakter du på otter er det viktig at du har en åpen båt som du kan lene deg over ripa og komme godt til. Skal du jakte på rådyr eller bjørn som er på land er det viktig at du har en båt som ikke fanger lyden. Når du er i en båt og skyter mot land må du også kunne raskt komme deg til land slik at du ikke mister et dyr om du skulle skadeskyte det. Det finnes også store båter for de som liker å skyte store dyr til havs, som hval. Hvalfangst eller selfangst er ikke like utbredt som det var før, men man bruker fortsatt harpun og annet for å skyte hval eller sel på best mulig måte.

mts_magxp